13 de des. 2006

nO COMENTO

Vist que el post anterior (tot s'ha de dir, era el primer amb una mica de contingut raonat) no ha satisfet ni les més incondicionals, sembla que tornarem als tristos origens per publicar memetzes (memezes en la llengua veïna). He de dir que ho faig a contracor, ja que m'hagués agradat parlar de la mort d'aquell cosí germà del nostre estimadíssim Paco, molt fills de puta tot dos ells, o sense anar més lluny del joier amb permís d'armes que tots el voldríem com a gendre. Fins i tot hagués fet algun comentari del proper derbi entre els nostrats patinadors (ja adherits a la CSP) i la Guaiana francesa, (ens jugarem el Campeonato, ja ho veureu) crec que el pavelló de Bogotà s'omplirà. Però em limitaré a convidar a tothom a vore un vídeo ambsense cap tipus de desperdisiu, ja comento que és complicat aguantar-lo i és que els companys de Jackass es queden un tros curts.....



Watch the Video

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Pau!

No et desanimis, no entenc qui son els intrusos que es dediquen a dir tonteries. Tu ni cas! Es el teu blog i pots parlar del que et doni la gana!
El fill de puta ha aconseguit no ser jutjat ni ha pagat per tot el que va fer. Aixi és la vida i aixi és la justicia!!!
Per cert, què és aixo dels patinadors? Aqui les noticies no arriben.
Un peto i fins aviat! Ja t'han dit els pares que vinc 4 dies?

Ta germana des de Lyon

Anònim ha dit...

Des del passat 11 de novembre, la Federació Catalana de Patinatge és membre de la Confederació Sud-americana de Patinatge (CSP), amb veu però sense vot, el que implica que la selecció catalana podrà disputar els tornejos que es disputin en aquest àmbit. “El nostre objectiu era tenir un espai per a competir, i que es vegi com un fet normal que Catalunya competeixi a nivell internacional, que no és una mica que trenca els esquemes. Si s'aconsegueix, creo que serà més fàcil entrar en la FIRS”, va assegurar Ramón Basiana, president de la Federació Catalana.