27 de nov. 2006

fATAL BAZOOKA

Aprofitant la presència d'un allegadu meu a La France aprofito l'avinentesa per presentar-vos a l'últim de lu últim de les tendències hipjuperes-cutrilles dels nostre veïns, amb sense cap tipus d'intenció de promocionar Fatal Bazooka, més que res per que no els conec, si voleu disfrutar del seu vídeo només heu de clicar sobre la foto. si no, doncs segui vivint que tampoc passarà absolutament res.
Intentarem seguir donant info vària dels gabatxus en un futur, no ho sé, ja es vorà.

Sort i salut (encara la necessitem els que llegim (llegim?) aquest blog)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoooooolaaaa!!
així que ja tinc els 2 cosins amb blog!!
ja hi aniré entrant!!
merci x posar-nos al dia!! ;-)

Una abraçada!
.......joana........

Anònim ha dit...

Hola noi, a veritat és que he entrat en el teu bloc i m'ha servit per riure una bona estona... Espero que desprès de la carrera de 4 anys que ens hem cascat tinguis alguna cosa més interesant a fer... o no. Gràcies per fer-nos passar una bona estona i espero que tot et vagi genial!

Xavi (INEFC)

PaU ha dit...

Merci Xavi (Inefc), la veritat és que no saps u que m'ha pujat la moral el teu comentari..... La veritat és que si, només faltaria que no tingués més coses a fer, però el que ja no et sabria dir és si són més interessants o no....

Anònim ha dit...

cacarruta

Anònim ha dit...

a la putanesca

Anònim ha dit...

Dani (el franxute) va dir:

Per a ments catalanes o espanyoles que no saben com classificar aquest clip, ke no saben el que estàn veient a la pantalla... PENSEU AIXÒ: que pensarien el francesos si veiessin un "Time goes by con Loli" i se l'agafessin com si fos un clip... "DE DEBÒ"???
(el trobareu aquí si no sabeu de que parlo http://video.google.com/videoplay?docid=1118062670787157311 )
Segurament pensarien ke som uns putus frikis i no entendrien ni el COM ni el PERQUE ... de l'assuntu...

ARA VE EL RAONAMENT KE US PROPOSO:
Aquest clip de la penya bazooka està fet per una pandilla de "mamons" que feien un programa "per nanos" pel damatí allà a França, i és una parodia del rap francés. Poder algun dia serà un megahit-ketecags, pero no deixarà de ser un clip creat per ... ... "fer riure" (o pena, ke jo veig de ke va, i l'humor francés deixa molt a dessitjar...)

Salut, i, xalat! continua amb el teu blog !